Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Schoonhoven wint ook tweede oefenwedstrijd

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

UTRECHT/SCHOONHOVEN - Zaterdagderdeklasser Schoonhoven heeft ook z'n tweede oefenwedstrijd gewonnen. In Utrecht werd Elinkwijk met 1-3 geklopt.


De roemruchte club uit Utrecht is vorig seizoen overgestapt van de zondag 2e klasse naar de zaterdag 4e klasse. Corona gooide roet in het eten, anders had Elinkwijk dit seizoen vast en zeker gestart in de 3e klasse.

Beleving
Na een wat stroef begin begon het na een minuut of tien aardig te lopen bij VVS 1. Het elftal was gretig en speelde vol beleving. Verdedigend werd er weinig weggegeven en aanvallend kon men Elinkwijk steeds meer pijn doen. Dat resulteerde in een 0-2 ruststand met doelpunten van Eyoub Allaoui en Mohammed el Harracha. Een magere afspiegeling van de kansenverhouding, want het aluminium (3x) en een aantal goede reddingen van de keeper van Elinkwijk voorkwamen een grotere voorsprong van VVS 1.

Het verdient nog vermelding dat Elinkwijk een penalty miste door goed keeperswerk van Robin Schiedon.

Rommelig
De tweede helft begon VVS 1, met behoorlijk wat wisselingen, sterk. Elinkwijk werd bij vlagen overlopen en de 3-0 van opnieuw Eyoub Allaoui kwam dan ook niet uit de lucht vallen. VVS 1 ging op jacht naar meer, maar liep daardoor wel af en toe uit de organisatie. Toch werd er achterin, onder leiding van keeper Stephan Dooms, weinig weggegeven.

Het laaste kwartier werd wat rommelig van beide kanten. Vlak voor tijd scoorde Elinkwijk nog de niet onverdiende eretreffer. Eindstand 1-3.

(verslag: vv Schoonhoven)

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup