met video

HSSC’61 repareert schade tegen Lekvogels in tweede helft

Wedstrijdverslagen 1.186 keer gelezen

HEI- EN BOEICOP • HSSC’61 heeft thuis in de bekerderby tegen de buren van Lekvogels de wedstrijd aardig om weten te draaien. Een 0-2 achterstand bij rust werd in de tweede helft gerepareerd tot een 3-2 overwinning.

Trainer Marcel van Steenis verklaart het contrast in de wedstrijd: ‘’Bij Lekvogels was de beleving denk ik iets groter. Zij lieten ons het voetballen niet toe. Dat konden ze in de tweede helft niet meer volhouden. Voetballend waren wij toen de betere partij.’’

Wat betreft de fysieke gesteldheid van zijn ploeg moeten er nog wel stappen gemaakt worden, aldus Van Steenis: ‘’We missen gewoon fitte spelers. We hebben te veel spelers die niet fit zijn en toch moeten spelen. Dat is niet goed.’’

Ton Delfgou, trainer van VV Lekvogels, zag ook dat de wedstrijd twee verschillende helften kende: ‘’Het was een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft stonden wij terecht voor. Daar ben ik tevreden over. Op basis van de tweede helft was een gelijkspel terecht geweest. We hebben zelf ook nog wel kansen gehad, maar dat lukte niet. Dat was aan de andere kant wel anders. Het is jammer, maar niet heel belangrijk.’’

• HSSC'61 - Lekvogels (3-2).