MVV’58 uitgeschakeld na 2-3 nederlaag

Wedstrijdverslagen 856 keer gelezen

METEREN – Derdeklasser MVV’58 is al na twee wedstrijden tegen vierdeklassers uitgeschakeld voor de districtsbeker. Na een 2-2 gelijkspel in Oss werd zaterdag thuis ondanks veel kansen teleurstellend met 2-3 van het Tilburgse Willem II verloren.

Na een kwartier kwam MVV’58 met 0- 1 achter. Ondanks aanvankelijk weinig spelbeleving kreeg MVV’58 wel kansen maar de thuisclub scoorde voor rust niet. Een kwartier na de pauze draaide een corner van Morris van den Brink wel direct in het Brabantse doel: 1-1.

MVV’58 nam toen risico’s voor de vereiste winst, maar twee counters kort achtereen kostte de Meterense equipe een kwartier voor tijd ook twee tegengoals: 1-2 en 1-3. Morris van den Brink bood MVV’58 met zijn tweede doelpunt van de middag vijf minuten voor tijd met 2-3 nog nieuwe hoop, maar Silvio Lafranceschina en Robin Jager misten in de slotfase de kansen op minstens nog de gelijkmaker.

MVV’58 is dus nog allerminst klaar voor de competitiestart over twee weken uit bij SV Everstein in Everdingen.