Foto:Kontakt Mediapartners

Streefkerk verzuimt te winnen van Sliedrecht 2

12 sep 2020, 21:53 Wedstrijdverslagen 588 keer gelezen

STREEFKERK • De doelpunten vielen op sportpark Streveland in deel 1. “Het was een hele leuke eerste helft, met veel balbezit voor Streefkerk. Via Andy van Vugt kwamen we twee keer op voorsprong, maar we vergaten door te drukken en hadden niet telkens Sliedrecht terug moeten laten komen in de wedstrijd”, treurde Streefkerk-trainer Pieter Lagendijk toch enigszins.

“We hebben te weinig gebeten en acteerden in de omschakeling te slap.”

In de tweede helft werd er aan beide zijden volop gewisseld en dat kwam het spel niet ten goede. “Volgende week om het ‘echie’, lekker thuis tegen Lekkerkerk”, verheugde Lagendijk zich op eindelijk weer een competitiewedstrijd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie