Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Drechtstreek baalt van gemiste kansen na nederlaag tegen GJS

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

PAPENDRECHT • Drechtstreek zette leuk veldspel neer in de uitwedstrijd tegen GJS, maar vergat zichzelf te belonen. Erger nog: de Papendrechters verloren met 1-0 van een opponent die men had moeten verslaan.


“We waren eigenlijk de hele wedstrijd beter”, verzuchtte trainer Paul Koster. “Ons vele balbezit is hartstikke mooi, maar je moet niet vergeten af te drukken als de kans zich voordoet.” Koster zag al na één minuut Niels de Haan uit ideale positie falen, niet veel later gevolgd door missers van onder andere Thijs den Dunnen. 

Volledig tegen de verhouding in wist GJS na een half uur uit een strafschop op 1-0 te komen. Drechtstreek, dat geen beroep kon doen op Ties van Aggelen, Patrick Kunst, Ton Groffen, Marco Vrolijk, Dion Warner en Joris Moesman, kreeg vervolgens de kans om vanaf de stip de gelijkmaker binnen te schieten, maar Mark Kunst miste. 

Na de pauze speelde de Koster-elf pure pressie tegen het op de counter loerende GJS. Alle inzet bleek tevergeefs. “Het is balen, maar ik wéét wat dit team kan. We moeten ‘gewoon’ een keer lekker scoren, dan komt de boel los”, aldus Koster

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup