Wervelend Nivo Sparta laat niets heel van GRC 14 | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
• Nivo Sparta - GRC 14 (6-1).
• Nivo Sparta - GRC 14 (6-1). (Foto: Marco Oomen)

Wervelend Nivo Sparta laat niets heel van GRC 14

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

ZALTBOMMEL • Nivo Sparta wervelde, in een met name voor rust briljant gespeelde wedstrijd, met 6-1 langs GRC 14 en is alleen koploper in de eerste klasse C. 


,,Het was in de eerste helft echt smullen”, reageerde trainer Niels Blom nagenietend. ,,Ik loop al even rond bij deze club, maar dit is het beste wat ik ooit heb gezien.” 

Alles klopte in het spel van de thuisclub. Het nog ongeslagen GRC 14 werd alle kanten op gespeeld. “Ik had de ploeg meegegeven snel te scoren, want tegen GRC moet je niet op achterstand komen. Dan kan het een lastig verhaal worden.” 

Bij rust was het al 5-0 door drie treffers van Frenk Schaap en twee van Dennis van Meurs. Direct na de pauze werd het duel een kwartier stilgelegd door een blessure van scheidsrechter Labeur, die zich moest laten vervangen door zijn neutrale assistent. Invaller Carlo Versteeg redde de twijfelachtige eer voor de Brabanders door twaalf minuten voor het einde de enige tegentreffer over de lijn te drukken. 

In de slotminuten scoorde GRC 14 nog een keer, maar ditmaal door Rick Ruitenberg in eigen doel. Hij bepaalde de eindstand op 6-1.

Voor de tweede keer dit jaar produceerde Nivo Sparta tegen GRC 14 een half dozijn doelpunten. In het vorig seizoen werd het al 6-0 aan De Watertoren. 

Zaterdag gaat Nivo Sparta de brug over voor de kraker tegen WNC/Waardenburg. Beide ploegen zijn nog zonder puntenverlies.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup