Logo regio-voetbal.nl
• Niels Blom.
• Niels Blom. (Foto: Marco Oomen)

Nivo Sparta-trainer Niels Blom verrast door besluit KNVB

  •   3680 keer gelezen   Nieuws

ZALTBOMMEL • Bij Nivo Sparta debuteert Niels Blom als hoofdtrainer van zijn eigen cluppie. Hij heeft er als speler op het hoogste amateurniveau van alles meegemaakt. De eerste klasse C krijgt een nieuw gezicht met zes nieuwkomers ten opzichte van het vorig seizoen. “Ik weet eigenlijk nog niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Dit had ik echt niet verwacht." 

"Ik ging ervan uit dat de KNVB de competitie van het vorig seizoen grotendeels intact zou houden. Een tegenstander als Nieuw-Lekkerland ga ik echt missen. Altijd een fijne club om tegen te spelen. Aan de andere kant ben ik er niet rouwig om dat wij niet meer twee keer naar Zeeland hoeven”, is de primaire reactie van Blom. 

“Wij krijgen met deze nieuwe indeling opeens te maken met grote clubs als Huizen, Zuidvogels en Breukelen. Gelukkig ontmoeten wij wel regioclubs als GRC 14, Almkerk, LRC en WNC. Ik weet dat wij tegen goed voetballende ploegen beter uit de verf komen dan tegen ploegen die de mouwen opstropen.” 

Blom - hij traint met zijn ploeg nog even door omdat Nivo Sparta zaterdag in stadion De Vliert nog tegen FC Den Bosch speelt - verwacht een bijzonder interessant seizoen. Nivo Sparta hervat op 6 augustus de trainingen.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup