SteDoCo na winst in Goes weer bovenaan [MET VIDEOSAMENVATTING] | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl


MET VIDEOSAMENVATTING

SteDoCo na winst in Goes weer bovenaan

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

GOES • Bij het onderaanstaande Goes had SteDoCo weinig tot geen problemen. De 0-2 zege was al voor de rust een feit, die na de thee niet meer in gevaar kwam.


De wedstrijd werd na een minuut of zeven stilgelegd. Amidu Tanko verdraaide zijn knie en moest per ambulance het veld verlaten. 

Na het oponthoud pakte SteDoCo de draad prima op. “We waren duidelijk de bovenliggende partij en kwamen halverwege de eerste helft verdiend op voorsprong. Vincent Verheul wist de bal iets buiten de zestien fraai diagonaal binnen te schieten”, zag een tevreden Frans Adelaar. 

Niet veel later ging de IJsselsteinse oefenmeester mogelijk nog relaxter zitten, toen Gianni Tiebosch een vrije trap prima achter de keeper van Goes krulde. SteDoCo zat op rozen, want de wedstrijd was in feite gespeeld. 

Sparta Nijkerk
In de tweede helft werden de mannen uit Hoornaar slordiger op het door de regen steeds gladder wordende gras. “We staan weer bovenaan, maar dat zegt mij niets. We zijn pas zes wedstrijden onderweg en bovendien staan drie ploegen op drie punten achterstand, met een wedstrijd minder gespeeld. Kort daarachter nog een paar ploegen, de kopgroep is dus groot. Vandaag hebben we gedaan wat we moesten doen en dat is drie punten pakken in Goes”, besluit Adelaar, die volgende week met SteDoCo afreist naar een van naaste achtervolgers; Sparta Nijkerk.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup