Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Mentale dreun voor Kozakken Boys met pijnlijke nederlaag bij Jong Sparta

Wedstrijdverslagen 2.429 keer gelezen

ROTTERDAM • Kozakken Boys ging zaterdag pijnlijk onderuit bij Jong Sparta. De gasten uit Werkendam dropen met een 3-1 nederlaag af. 

Gezegd moet worden dat Jong Sparta een goede ploeg had. Kozakken Boys kreeg het eigenlijk niet aangelopen tegen de jonge en fris ogende Rotterdammers. 

Jong Sparta kwam eerst op 2-0, voordat Johnny Lommers met de 2-1 de ‘Boys’ weer in de wedstrijd leek te brengen. Een minuut later ging Jeffrey van Nuland echter in de fout en was het 3-1. 

Daarmee was het ook gebeurd. Ondanks dat Jong Sparta het laatste halfuur met tien man verder moest na een rode kaart, was Kozakken Boys niet meer bij machte het tij nog te keren. 

Pijnlijk was de nederlaag wel. “Ja inderdaad, maar het altijd pijnlijk als je verliest”, stelde trainer Rick Adjei. “Voor de rust vergaten we om de tegenstander kort te zetten. Door een persoonlijke fout komen ze ook op 2-0. Dan weet je dat het moeilijk gaat worden, maar dan maak je de 2-1. Dan denk je, nu gaat het komen, want zij kregen ook nog een rode kaart. Nog geen minuut later was het echter 3-1. Dat doet ook mentaal wat. Dan is het over.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app