Logo regio-voetbal.nl


update videosamenvatting

SteDoCo ondermaats in Harderwijk en zakt naar dertiende plaats

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

HARDERWIJK • Het wil dit seizoen nog niet echt vlotten bij SteDoCo. Tegen VVOG trokken de mannen van trainer Frans Adelaar met 2-1 aan het kortste eind. De knappe uitzege tegen Hoek blijft dus de enige zege in het nog prille voetbalseizoen. 


“Teveel spelers haalden hun niveau niet”, zag Adelaar. “Links en rechts hebben we te maken met wat lichamelijke ongemakjes. Joran Schröder was wel inzetbaar, maar moest met zijn gevoelige schouder uit de duels blijven en kon daardoor niet voluit spelen. Benjamin van Wanrooij had last van zijn lies en Olivier Pilon zat met een zelfde blessure zelfs langs de kant.”

Slordig
Desondanks maakte SteDoCo in de openingsfase een redelijke indruk. Maar na een goede kans voor Vincent Verheul vloeiden de krachten snel weg. De mannen uit Hoornaar startten na rust heel slordig en kregen twee eenvoudige goals tegen. Petar Stoskovic liet bij het eerste doelpunt de bal los en bij de tweede Harderwijkse goal zag de Hoornaarse verdediging er niet goed uit.

Vijf minuten voor tijd was er na de aansluittreffer van Mitchell de Zwart nog enige hoop op een schamel puntje. “Joran kreeg twee grandioze kansen met het hoofd. In goeden doen had hij er minstens eentje gemaakt, nu niet. We kwamen vandaag simpelweg tekort”, besloot Adelaar.

Veel rust krijgt SteDoCo, dat nu dertiende staat, niet. “We spelen dinsdag voor de KNVB-beker in en tegen Hoek. We hebben dus de mogelijkheid om direct het een en ander recht te zetten. Maar dat geldt ook voor onze tegenstander, want ook bij Hoek verloopt het seizoen nog niet helemaal gladjes.”

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup