• Drechtstreek - Roda Boys (3-2).
• Drechtstreek - Roda Boys (3-2). Foto: Piet van Beest

Roda Boys-trainer Jan van Grinsven teleurgesteld: carnaval belangrijker dan voetbal

27 feb, 09:00 Wedstrijdverslagen 3.807 keer gelezen

PAPENDRECHT – Roda Boys/Bommelerwaard-trainer Jan van Grinsven komt uit Den Dungen en dat is het hart van het carnavalsgebied. Het zijn gezellige dagen, maar als er gevoetbald moet worden, moet je er wel staan, weet de voormalig prof. Hij zag dat zaterdag in Papendrecht bij zijn ploeg, nota bene de koploper in de tweede klasse F, niet terug. 

Van Grinsven had eigenlijk weinig trek om op de voor hem verloren middag te rug te komen. “Wij verliezen daar door het carnaval. Maak er maar iets van. Ik ben zwaar teleurgesteld”, herhaalde hij nog eens. Zijn ploeg bestaat voor een groot deel uit spelers vanonder de rivieren. 

Drechtstreek kwam door Mark Kunst vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Na een half uur leek de koploper het duel te doen kantelen. Toby Tan en Armand Selmani zorgden voor 1-2. Beide keren stond Mo Nikbakht aan de basis van die treffers. 

Na rust kreeg Van Grinsven zijn ploeg niet meer vooruit. “Het was van onze kant niet om aan te zien.” Kunst bracht Drechtstreek langszij en in de slotminuut bepaalde Joey Hakkesteeg de eindstand op 3-2. Door de nederlaag verliest de ploeg uit Aalst de koppositie aan SVW.

• Drechtstreek - Roda Boys (3-2).
• Drechtstreek - Roda Boys (3-2).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie