Vuren wint met 4-1 van GDC

Wedstrijdverslagen 888 keer gelezen

VUREN • Vuren deed goede zaken door thuis met 4-1 van subtopper GDC te winnen. Door dit resultaat klimt Vuren naar de middenmoot en neemt het afstand van de degradatiezone.

Na twee minuten scoorde ‘kopspecialist’ Bas van der Vliet met het hoofd 1-0. Direct na de thee verdubbelde Bjorn Paul de voorsprong en vijf minuten later maakte Fabian van Horssen de 3-0.

Hierna ging GDC meer druk ging zetten en kreeg Vuren het even moeilijk. In de 70e minuut scoorde GDC tegen uit een corner, maar drie minuten later was het alweer 4-1 toen Bjorn Paul een steekbal van Bas van der Vliet mooi afrondde.

Trainer Rick Kolf was dik tevreden. “Onze doelstelling was om zes punten te halen uit de eerste vier wedstrijd na de winterstop. We hebben nu al zes uit drie. De wedstrijd van aankomende dinsdag tegen de koploper GVV’63 gaan we voor de bonuspunten.”