GVV’63 moet even op stoom komen, maar wint gemakkelijk van SV Capelle

Wedstrijdverslagen 1.345 keer gelezen

GAMEREN • In de eerste helft moest koploper GVV’63 op zoek naar openingen in de hechte verdediging van SV Capelle. Toen de thuisploeg snel na rust door de attente Mathijs Libbers op voorsprong kwam, was het gedaan met het verzet van de Brabanders.

Libbers zorgde met zijn tweede treffer ook voor 2-0. Michel Kooijman soleerde naar de 3-0. Trainer Denny van Geffen besloot zijn aanvallers Michel Kooijman en Jeffrey van der Meijden na een uur spelen rust te geven. Dinsdag wacht immers alweer de wedstrijd tegen Vuren. Jules Kolkman, de vervanger van Kooijman, beloonde zijn invalbeurt met de vierde treffer. “Met die 4-0 score hebben wij onze gasten echt gespaard, want deze tegenstander was rijp voor een grotere nederlaag”, zag Van Geffen.

Met zijn ploeg krijgt hij na Vuren op dinsdag, zaterdag zijn nieuwe club NOAD’32 op bezoek. Aansluitend komt op dinsdag runner-up BLC naar Gameren.