MVV’58 blijft winnen: 0-1 tegen Sparta’30

Wedstrijdverslagen 1.388 keer gelezen

METEREN • MVV’58 zette zaterdag in Andel de mooie opmars voort. In een overigens slechte wedstrijd tegen Sparta’30 behaalde de Meterense ploeg met 0-1 de derde competitiezege op rij. Remco Knoop maakte na de rust het winnende doelpunt.

Dankzij deze overwinning wist MVV’58 in de derde klasse D op de ranglijst Sparta’30 te achterhalen. Bovendien telt MVV’58 nu ongeslagen volop mee in de tweede periode. In de saaie eerste helft was het voetbal van beide teams op een hard en lastig bespeelbaar veld echter slecht en offensief machteloos. Met Morris van den Brink na de thee als verse kracht ging het bij MVV’58 beter. Elf minuten na rust lanceerde Amine Tannaoui spits Robin Jager en na diens solo kon Remco Knoop de voorzet van Jager rustig intikken: 0-1.

Halfweg de tweede helft werd Pim Verheijke bij MVV’58 onderuit gehaald maar tot veler verbazing zag de overigens goed leidende arbiter Matthijs Klerks er geen penalty in. Met in het slotkwartier Dico van Driel en Jean-Luc van Mourik als verse invallers kreeg MVV’58 tegen een onmachtig aandringend Sparta’30 nog alle ruimte om verder afstand te nemen. Vlak voor tijd misten Robin Jager en Jean-Luc van Mourik die kansen echter.

Niettemin konden invaller-trainer Jacco van Gils en teammanager Herwin van Driel wel met 0-1 winst de thuisreis aanvaarden naar Meteren, waar MVV’58 komende zaterdag tegen het prima presterende en veel scorende Bossche BLC nu voor een echte vuurproef zal komen te staan.

• De clubs uit Wijk en Aalburg gaan samenwerken.
NOAD'32 en Wilhelmina'26 gaan tóch door met gezamenlijke jeugdteams 4 uur geleden
• HSSC-trainer Robin van Holst.
HSSC'61-trainer Robin van Holst: 'Ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet aan moet denken dat we degraderen' 5 uur geleden
Dennis Stam stapt over van Dubbeldam naar buurman EBOH 5 uur geleden
Vacature: trainer tweede elftal BRC'24 vacature 18 uur geleden
• Eltson Silva Vieira in duel.
Eltson Silva Vieira gaat Schelluinen versterken 22 uur geleden
Fortuna Sittard speelt benefietduel tegen vv Alblasserdam: opbrengst voor verduurzaming sportpark 7 mei, 12:00