Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

WNC verliest sleutelduel tegen Zuidvogels

19 mrt 2022, 20:39 Wedstrijdverslagen 482 keer gelezen

HUIZEN • In Huizen verloren de Waardenburgers met 4-1 van Zuidvogels. Door dit verlies moet WNC voorlopig afhaken in de strijd om het kampioenschap in de 1e klasse C. WNC staat nu derde met zeven punten achterstand op de gezamenlijke koplopers Huizen en Zuidvogels.

Na zeven minuten stond WNC al op een 1-0 achterstand toen een vrije trap mooi werd ingeschoten door de thuisclub. Vier minuten later leek Zuidvogels de definitieve nekslag uit te delen door 2-0 te scoren, maar in de tweede helft kwam WNC goed terug. Eerst was er een grote kans voor Kay van den Boogaard, maar zijn schot werd door een speler van de thuisclub van de lijn gehaald. Vijf minuten later schoot Matthijs van Gessel alsnog de 2-1 binnen. Hierna ging WNC op jacht naar de gelijkmaker maar toen de Waardenburgse keeper onder een voorzet dook, liep een speler van Zuidvogel de 3-1 binnen. Uiteindelijk werd het nog 4-1 toen een schot via de rug van een Waardenburgse verdediger in het doel belandde.

Trainer Cor Prein was teleurgesteld. “We hadden na de 2-1 een puntje kunnen pakken. Volgende week moeten we weer vol aan de bak in de derby tegen Nivo Sparta.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Laatste nieuws

Afbeelding
Speelschema zaalvoetbaltoernooi om Proxsys Cup 2 uur geleden
Afbeelding
VV Dilettant en Bert Potuyt per direct uit elkaar 20 uur geleden
Afbeelding
LRC ontvangt Nivo Sparta, Lekvogels met Ton Delfgou naar Spijk Voorbeschouwing 25 nov, 13:15
Afbeelding
Denny van Geffen met NOAD’32 tegen Kerkwijk, GRC 14 krijgt hun oud-trainer Piet de Kruif op bezoek voorbeschouwing Altena 25 nov, 11:00
Afbeelding
Verschillende belangen bij Schelluinen-Papendrecht, volgende topper voor De Alblas bij SV Meerkerk voorbeschouwing Alblasserwaard 25 nov, 07:15
Afbeelding
Ton Delfgou tot einde van het jaar tussenpaus bij Lekvogels 24 nov, 22:13