• VVAC - Dilettant (2-3).
• VVAC - Dilettant (2-3). Foto: Rick den Besten

Dilettant in extremis naar winst bij VVAC: twee goals in blessuretijd

Wedstrijdverslagen 1.081 keer gelezen

OTTOLAND • De 2-3 overwinning van Dilettant bij VVAC was er één in de categorie ‘erg lekker’.

“Lijkt me wel”, grijnsde trainer Edward Knook breeduit. “Toen we in de 86e minuut op een 2-1 achterstand kwamen, hield ik er geen rekening meer mee dat we met een driepunter uit Ottoland zouden vertrekken. Maar dat gebeurde dus wel. Heerlijk man: na al die gelijke spelen dit seizoen is het fijn dat het kwartje nu weer eens onze kant opvalt.”

Het duurde tot de 70e minuut eer de openingstreffer viel: Jimmy Konings scoorde de 0-1. In de 82e en 86e minuut sloeg het opportunistisch spelende VVAC keihard terug met twee goals (junior Christiaan Leeuwis en Bart Koomans), gevolgd door de gelijkmaker van Joey van Bussel in de 91e minuut. Het was ‘oude rot’ Jesper van den Adel die diep in blessuretijd de 2-3 tegen de touwen werkte, nadat net daarvoor Tom den Besten een grote kans op de 3-2 had gemist.