met samenvatting

SteDoCo verliest voor derde keer op rij

Wedstrijdverslagen 501 keer gelezen

STAPHORST • Op een lastig en hobbelig grasveld leed SteDoCo haar derde nederlaag op rij. In Overijssel was Staphorst met 2-0 te sterk voor de ploeg van trainer Frans Adelaar. 

Aan het eind van de redelijk gelijkopgaande eerste helft kreeg Milad Intezar de kans de score te openen. Maar de Afghaanse internationaal tikte de bal over. 

“Na rust een iets feller Staphorst, dat in de omschakeling op voorsprong kwam. Een foutje van onze keeper luidde de 2-0 in. Vervolgens kregen we zo’n twintig minuten voor tijd na een lichte overtreding een penalty, maar die werd door Olivier Pilon gemist. Jammer, want de aansluittreffer had een mooie gelegenheid geweest om terug te komen in de wedstrijd”, vond Adelaar, die met zes veldspelers op de bank eindelijk weer eens beschikte over de mogelijkheid tot het toepassen van serieuze wissels.

Die werden dan ook volop ingezet, maar de verse krachten konden het tij ook niet meer keren. “We hebben nog wel aangedrongen, maar we kwamen niet tot scoren”, besloot Adelaar. 

Komende zaterdag staat de thuisbeurt tegen het ambitieuze Barendrecht op de rol. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden