Foto: Kontakt Mediapartners

Alem zet SCR na rust opzij (2-1)

Wedstrijdverslagen 519 keer gelezen

ALEM - Voor rust was Alem tegen SCR net zo slecht als het weer, vond Alem-trainer Ben Hoek. Gelukkig voor hem klaarde Alem na rust op en trok het verdiend de driepunter over de streep: 2-1.

"Voor rust was het bedroevend. Na rust pakten we het goed op en zetten we het ook goed neer", keek Hoek terug. Hij zag eerst Mats Steenbekkers de score openen (1-0) en vervolgens de steeds fitter wordende Kevin Broekmeulen de 2-0 voor zijn rekening nemen.

Alem had gezien de mogelijkheden nog uit kunnen lopen naar 3-0 of 4-0. In de allerlaatste seconde deed SCR nog wat terug. Dat gebeurde vanaf de stip: 2-1.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek