Peursum sluit hectische week af met drie punten

Wedstrijdverslagen 751 keer gelezen

GIESSENBURG • Peursum heeft een hectische week afgesloten met een overwinning. In eigen huis werd door doelpunten van Sjoerd de Boer en Gerrit Oskam met 2-1 gewonnen van Lekvogels.

Kind van de club Mark Krijgsman stond vandaag langs de zijlijn, na het abrupte vertrek van John den Dunnen. De interim-trainer – die tot aan de winterstop voor de ploeg zal staan – was vanzelfsprekend blij met de drie punten: ‘’Het was geen goede wedstrijd van onze kant. We hebben er hard voor moeten werken. We stonden na een minuut al achter, zagen twee belangrijke spelers uitvallen in de eerste helft en kregen in diezelfde helft nog een penalty tegen. Als je dan nog wint, moet je je zegeningen tellen en blij zijn met het resultaat.’’

Over de afgelopen week wil Krijgsman weinig kwijt. ‘’Uiteindelijk kijk ik niet terug. Ik kan er niks van vinden, want het is allemaal voor mij gebeurd. Het grote voordeel is dat ik de vereniging ken, dus dan stap je nu gewoon snel in. Natuurlijk is het een gekke week geweest, maar we starten gelukkig ook weer snel op. De drie punten zijn een hele prettige opsteker.’’