Stolwijk pakt punt in Gouda

Wedstrijdverslagen 799 keer gelezen

GOUDA • Stolwijk speelde in en tegen Gouda na een 2-0 achterstand met 3-3 gelijk. Oud-doelman Harvey van der Stelt scoorde als invaller de gelijkmaker.

De thuisclub kwam vanaf de stip op voorsprong. Rob van Eijk had een doorgebroken Goudse aanvaller onreglementair afgestopt. Nadat Gouda de marge had verdubbeld, vocht Stolwijk zich terug in de wedstrijd. Marcel Raaijmakers scoorde vlak voor rust de aansluitingstreffer.

,,In de tweede helft raakte Gouda vermoeid,” vertelde Stolwijk-trainer Marco Lange. ,,We konden het geduld opbrengen om op de kansen te wachten. De 2-2 van Thijs de Vos was verdiend. Uit het niets nam Gouda echter opnieuw een voorsprong. Gelukkig had ik Van der Stelt nog achter de hand.”