Unitas wint ook bij Lekvogels en zet vol druk op de koplopers

Wedstrijdverslagen 876 keer gelezen

LEXMOND • Unitas won met 1-2 bij Lekvogels en kruipt naast Herovina naar de kop van de vierde klasse E. Spanning volop in deze afdeling, want vier ploegen staan binnen een punt op de plaatsen één tot en met vier.

Unitas verzuimde in het begin van het duel afstand te nemen van Lekvogels. Pas twee minuten voor rust werd het kwaliteitsverschil vanaf de elfmeterstip uitgedrukt in een voorsprong. Brandon Markham schoot raak: 0-1. In de tweede helft bleef Unitas volharden in het missen van kansen, waarna de gasten langszij kwamen. Sem van den Dool kopte Unitas vijf minuten voor het eindsignaal naar een verdiende, maar toch nog benauwde overwinning.

Trainer Othman Bouchaten: “Dit soort wedstrijden zijn alsof je naar de tandarts moet, je bent blij als je er vanaf bent.”