In Velddriel gaf men toe dat er sprake was van een gestolen overwinning, maar de 4-3 winst op BMC telt wel

Wedstrijdverslagen 2.179 keer gelezen

VELDDRIEL • RKVSC toonde in het duel met BMC maximale veerkracht. In de slotfase boog de ploeg een 2-3 achterstand om in een 4-3 overwinning. De promovendus durft nu zelfs naar boven te kijken en heeft uitzicht op de winst in de tweede periode.

RKVSC kansrijk voor promotie naar de derde klasse: daar durft op De Peperd niemand over te beginnen. De thuisploeg opende goed met een doelpunt van Chanel Ramadan, 1-0. BMC herstelde zich goed en kwam voor rust terug op 1-1. Na de pauze werd het 2-1 door Paul Eerhart.

Toen de gasten na een tweede gele kaart met tien man kwamen te staan, kwam er iets los bij hen. Zij tilden de wedstrijd, met nog tien minuten te gaan, naar een 2-3 voorsprong.

Het geloof ebde weg bij RKVSC, maar in de slotminuten zorgde routinier Paulo Figueiredo Barbosa voor de gelijkmaker en in de extra tijd werd het zelfs 4-3 door Houssain El Barnichi.