Jan van Arckel houdt ook tegen SV TOP de nul en heeft aan één doelpunt genoeg om opnieuw te winnen

Wedstrijdverslagen 2.512 keer gelezen

OSS • Jan van Arckel won zelf met 0-1 bij SV TOP en zag de concurrenten BES en Vlijmense Boys tegen elkaar op 0-0 eindigen. De koppositie komt voor de ‘Jantjes’, die op plaats twee staan, dichterbij.

Het ensemble uit Ammerzoden moest ruim een uur wachten op de openingsgoal. “Met dat doelpunt was ik natuurlijk blij, want voor rust had ook de thuisclub kansen gehad”, zag trainer Giel Goesten.

Hij had zijn broer Bart Goesten en Tom Diender met het oog op de wedstrijd van volgende week tegen Vlijmense Boys, rust gegeven.

De 0-1 ontstond na een vrije trap van Kevin Schreuder. De Osse doelman bokste de bal weg, maar Nick van Velsen stond op de goede plaats om de 0-1 binnen te koppen. Jan van Arckel liet de kansen op een grotere zege in de laatste twintig minuten liggen.

“Het was niet goed vandaag, maar er is kei- en keihard gewerkt”, stelde Goesten vast.