Bekeroverzicht Gorinchem: overwinningen voor SVW, GJS en Unitas

Algemeen 1.317 keer gelezen

GORINCHEM • Een overzicht van de bekerwedstrijden van de ploegen uit Gorinchem.

SVW - Beek Vooruit 6-3
SVW is het bekertoernooi uitstekend begonnen met een 6-3 overwinning op Beek Vooruit. De gasten uit het Brabantse Prinsenbeek konden tot 2-2 met de kersverse eersteklasser uit Gorinchem mee. Christen Perrier loodste de thuisploeg met drie treffers langs de bezoekers. Verder was Mounir El Ouazizi met twee doelpunten ook trefzeker. Denzel Libretto maakte het halve dozijn vol.

Sarto - GJS 1-2
GJS opende in het bekertoernooi met een knappe 1-2 overwinning op eersteklasser Sarto. In het bosrijke Tilburg kwamen de doelpunten van Quincy Bartens (strafschop) en Youri Bos, die op aangeven van zijn oom Ruud Bos met een lob nog voor rust de winnende treffer liet noteren.

Unitas - Hardinxveld 2 2-0
De zaterdagtak van Unitas begon het bekertoernooi met een 2-0 overwinning op de reserves van Hardinxveld. De vierdeklasser was veel te sterk. Het is nooit een echte wedstrijd geworden. Voor Hardinxveld was het vooral tegenhouden. Na rust konden de Gorinchemers met 0-2 het verschil maken, waarbij Thomas van der Wal de openingstreffer voor zijn rekening nam.

• Vincent van Lopik (r) vorig seizoen in actie tegen SV Meerkerk.
Vincent van Lopik neemt na veertien jaar afscheid van hoofdmacht Hardinxveld 8 uur geleden
Unitas schrijft voor nieuw seizoen team onder 23 jaar in 27 apr, 08:30
Unitas begroet met de komst van Tom Dam opnieuw speler van DHSC 26 apr, 13:13
De selectie van Unitas-zondag voor 2024-2025 is zo goed als rond 26 apr, 12:59
Diae Abjij eerste nieuweling bij Be Ready 26 apr, 10:32
• Sven van Ingen.
Sven van Ingen verruilt komende zomer Roda Boys/Bommelerwaard voor GRC 14 26 apr, 08:01