Spirit laat Vitesse Delft glippen

Wedstrijdverslagen 534 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL – In een tumultueuze slotfase verspeelde Spirit een zekere overwinning tegen Vitesse Delft. Diep in blessuretijd werd het alsnog 1-1.

De scheidsrechter stuurde drie spelers voortijdig naar de kleedkamer. Een benutte vrije trap in de 78ste minuut van Stefan Bitter zorgde voor 1-0.

Aanleiding voor de vrije trap was het vasthouden van de doorgebroken Spirit-middenvelder Amine Karroum. De Delftenaar mocht met rood vertrekken, waarna Bitter de bal langs de doelman schoot. Kevin Kriek en Anton de Koning kregen daarna twee gele kaarten en konden eveneens douchen.

Na afloop moest de scheidsrechter worden ontzet na een opstootje.