Logo regio-voetbal.nl
• Frank Brands.
• Frank Brands. (Foto: Gerald van Zanten)
Trainerscarrousel

Roda Boys-trainersduo Brands/Van Eijndhoven bezig aan laatste seizoen

  •   1509 keer gelezen   Nieuws

AALST – Voor Roda Boys-hoofdtrainer Frank Brands en diens assistent Jan van Eijndhoven is het derde seizoen op sportpark De Maaskant tevens hun laatste.

Die beslissing maakte het trainersduo zelf, licht Brands toe: "We hebben zelf besloten om er na dit seizoen bij Roda Boys mee te stoppen. Dat is van onze kant uit een eenzijdige beslissing geweest en daarna hebben we het netjes meegedeeld, zoals dat hoort. Nu kan de club in alle rust zijn werk doen om een opvolger te vinden."

Uitdaging
Het aangekondigde vertrek betekent dat het duo op zoek is naar een nieuwe club. "We staan weer open voor nieuwe uitdagingen. Ik voel me in principe nergens te groot voor, maar er moet wel wat mogelijk zijn. Bijvoorbeeld een club met een goede jeugdafdeling, of een elftal waar we iets mee kunnen. Of het op zaterdag of zondag is, maakt me dan niet eens zoveel uit, al moet ik zeggen dat het zaterdagvoetbal me erg goed bevalt, maar ik sluit het zondagvoetbal ook zeker niet uit. Het belangrijkste is dat er een uitdaging in zit, op welk gebied dan ook."

Periodetitel
Brands en Van Eijndhoven werden in de zomer van 2017 aangesteld bij de tweedeklasser uit Aalst. In het eerste seizoen wist Roda Boys de eerste periodetitel te veroveren en daarmee nacompetitie voor promotie naar de eerste klasse veilig te stellen. Daarin rekende het eerst thuis af met Oostkapelle, om vervolgens op bezoek bij SVL onderuit te gaan. In het seizoen 2018-2019 startte Roda Boys wederom voortvarend, maar greep het naast de eerste periodetitel.

De start van het lopende seizoen is daarentegen allesbehalve florissant te noemen. De ploeg van trainer Brands wist tot dusver slechts twee duels te winnen en bevindt zich op een negende plaats. Met achtereenvolgens Tricht-uit, GJS-thuis en Drechtstreek-uit treft Roda Boys de komende weken een drietal directe concurrenten.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup