Logo regio-voetbal.nl
<p>• Ron Vlot.</p>

• Ron Vlot.

(Foto: Jeroen de Bruin / DBRN Fotografie)

Trainer Ron Vlot neemt per direct afscheid van BZC’14

  •   keer gelezen   Nieuws

BRAKEL • Ron Vlot, trainer bij BZC’14, heeft zaterdag bij de club bekendgemaakt dat hij zijn contract bij de derdeklasser per direct beëindigt. Vlot had bij de fusieclub een overeenkomst tot medio 2022. 


Zijn mededeling kwam bij BZC’14 volstrekt onverwacht. Vlot vindt het dan ook voor de club erg vervelend. 

Bedrijf overgenomen in Duitsland
“Maar ik heb geen keus. Ik heb op 11 maart in Duitsland een bedrijf overgenomen en zie echt geen kans om alle aandacht die een club als BZC verdient, te kunnen geven. Aanvankelijk dacht ik nog dat ik het wel kon combineren, maar al snel werd duidelijk dat ik moeite heb om op tijd in Brakel te zijn. Dat is in coronatijd al lastig, maar straks in de voorbereiding op het nieuwe seizoen wil ik vier keer in de week bij BZC zijn. Die tijd kan ik niet meer in deze mooie club steken.”

“Ik moet overal mijn gezicht kunnen laten zien. Bij de jeugdafdeling kan ik niet meer gaan kijken. Deze club verdient een trainer die zich met zijn hele ziel en zaligheid op zijn werk kan richten.” 

Begrip
Vlot vervolgt: “Mijn bedrijf gaat nu boven alles. Daar ligt mijn toekomst. Ik heb een grote financiële investering moeten doen. Het moment van keuze komt natuurlijk ongelukkig voor BZC, dat zich na de fusie goed opricht. Zij hebben nog maar net die grote brand achter de rug. Wij hadden zaterdag eigenlijk een overleg over de toekomst gepland, dat liep even anders. Ik kan gelukkig wel op begrip van voorzitter Lars Pijlman rekenen.”

Lees ook: www.regio-voetbal.nl/nieuws/nieuws/240431/bzc-14-voorzitter-lars-pijlman-dit-hadden-wij-niet-zien-aankomen-

Einde trainersloopbaan
Dit betekent voor Ron Vlot het einde van zijn trainersloopbaan. Hij was trainer bij SVW, VVGZ, Papendrecht, Sliedrecht, Groot-Ammers, GSC/ODS, Vuren en nu dus BZC’14.

“Het is vervelend dat het zo eindigt. Ik heb bij BZC’14 door corona 360 minuten op de bank gezeten.” 

Komende zaterdag neemt hij afscheid van de groep. BZC’14 kan per direct op zoek naar een opvolger van de Eefdenaar.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup