• Kaj Ramsteijn.
• Kaj Ramsteijn. Foto: Pro Shots/Marcel van Dorst/Kozakken Boys

Aanvoerder Kaj Ramsteijn langer bij Kozakken Boys

31 dec 2021, 08:03 Nieuws Spelerscarrousel 1.341 keer gelezen

WERKENDAM • Aanvoerder Kaj Ramsteijn heeft bijgetekend bij tweededivisionist Kozakken Boys. De 31-jarige verdediger begint komende zomer aan zijn derde seizoen op De Zwaaier.

Ex-prof Ramsteijn kwam in 2020 over van het Aalesunds FK. Hij begon met voetballen in zijn geboorteplaats bij DWO Zoetermeer, waarna hij werd opgenomen in de jeugdopleiding van Feyenoord. Na een succesvolle verhuurperiode bij Excelsior Rotterdam startte Ramsteijn in 2011 de eerste zeven competitieduels in de basiself van Feyenoord, waarna een gescheurde kruisband hem de rest van het seizoen aan de kant hield.

Portugal en Noorwegen
Na nieuwe tijdelijke verblijven bij VVV Venlo en Sparta Rotterdam maakte Ramsteijn in 2014 de overstap naar CS Maritímo. Van duels tegen onder andere Benfica en Sporting CP in de Portugese Primeira Liga koos Ramsteijn een seizoen later voor Almere City.

In januari 2017 trok Ramsteijn naar Scandinavië, waar hij vervolgens drie jaar zou verblijven aan de Noorse westkust. Met zijn club Aalesunds FK degradeerde Ramsteijn na het eerste seizoen uit de hoogste afdeling, maar mocht afgelopen december na het kampioenschap op het tweede niveau de terugkeer naar de Eliteserien meevieren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app