• Jacob van Zanten.
• Jacob van Zanten. Foto: Marinus de Keijzer
update

Jacob van Zanten stapt op als hoofdtrainer van Tricht

Nieuws Trainerscarrousel 7.793 keer gelezen

TRICHT • Jacob van Zanten is maandagochtend per direct opgestapt als hoofdtrainer van zaterdagtweedeklasser Tricht. De slechte resultaten van de laatste weken liggen hieraan ten grondslag.

Van Zanten (54) werd in de zomer van 2021 doorgeschoven vanuit Tricht JO19-1 en kreeg de technische leiding over de hoofdmacht, waarmee hij vorig seizoen nog knap een periodetitel pakte.

Dit seizoen vallen de resultaten tegen, mede door een pittige competitie-indeling. Tricht is inmiddels afgezakt naar de twaalfde plaats in de 2e klasse G.

Kritiek
Jacob van Zanten neemt met pijn in zijn hart afscheid: “Ik heb hier tweeënhalf jaar met heel veel plezier gewerkt. Maar sinds de nederlaag tegen SV Parkhout kwam er steeds meer kritiek uit een bepaalde hoek.”

Van Zanten wilde vorige week na de wedstrijd tegen SVW al stoppen, maar werd overgehaald om te blijven. “Na afgelopen zaterdag was ik er echt klaar mee. Ik ben 54 jaar en ik heb geen zin meer in die onzin. Het doet je toch wel wat en je neemt het mee naar huis. Uiteraard hoop ik van harte dat Tricht zich handhaaft in de tweede klasse.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden