• Freek Wittenrood.
• Freek Wittenrood. Foto: Jeroen de Bruin/ DBRN Fotografie

Freek Wittenrood (GVV) volgend seizoen trainer Haaften O23

Nieuws Trainerscarrousel 2.329 keer gelezen

HAAFTEN/GELDERMALSEN • De huidige hoofdtrainer van GVV, Freek Wittenrood, wordt volgend seizoen trainer van het tweede team en het O23-elftal van Haaften. Hij volgt hiermee Sjoerd van der Giessen op, die er na een periode van zes jaar mee stopt. Vorig seizoen leidde Van der Giessen Haaften O23 naar het kampioenschap.

Bestuurslid Heleen de Wit van Haaften kijkt uit naar de samenwerking met de enthousiaste Wittenrood. “Freek brengt heel veel ervaring, kennis en passie mee om de teams verder te ontwikkelen.”

De kleurrijke trainer Wittenrood stopt aan het einde van dit seizoen na vier jaar als hoofdtrainer van GVV Geldermalsen. De 59-jarige Veenendaler is in zijn nopjes met zijn nieuwe job. 

“Dit is het vierde seizoen dat ik actief ben als trainer in de regio Rivierenland en dat bevalt me prima. Na een aantal goede gesprekken met Haaften had zowel de club als ik een goed gevoel. Ik ga met veel passie en vooral plezier talenten beter maken, trainingen geven en mijn kennis delen. Ik kijk ernaar uit, maar eerst ga ik nog mijn stinkende best doen bij GVV.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden