Logo regio-voetbal.nl
foto-update

GRC 14 vol passie naar 5-0 in attractief duel tegen Nivo Sparta

•   1219 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

GIESSEN • GRC 14 had de drive zaterdag tegen Nivo Sparta goed te pakken. Het van beide kanten passievolle en attractieve duel, waarin het spel de hele wedstrijd op en neer ging, werd door de combinatie uit Giessen en Rijswijk met liefst 5-0 binnen gehaald.

Voor de rust joeg Wilco van Rossem vanaf twintig meter de 1-0 tegen het net. Nivo Sparta had pech met een bal op de lat.

Kort na de rust drukte GRC 14 door met de 2-0 van Ousmane Traore. Traore zorgde vanuit een onmogelijke hoek ook voor de 3-0. Aan de andere kant moest Dennis van Es een poging van de gasten uit Zaltbommel van de lijn halen.

De net ingevallen Max Opsteeg onderscheidde zich met de 4-0. Nog was het niet klaar. Uit een hoekschop kopte de uitblinker van de wedstrijd Carlo Versteeg de 5-0 binnen.

Dankzij de eclatante driepunter steeg GRC 14 naar de vijfde plaats in de eerste klasse C.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel