Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

MVV'58 kansloos tegen GDC

  •   350 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

METEREN – MVV'58 is na twee royale zeges in de derde klasse terug op aarde. In Meteren werd met 1-4 duidelijk en verdiend van subtopper GDC verloren. Uit een penalty maakte aanvoerder Morris van den Brink het enige Meterense doelpunt.

Binnen een kwartier stond MVV'58 tegen GDC al met 0-2 achter. Uit een voorzet vanaf rechts opende de GDC-spits al na zes minuten de score: 0-1. Met een houdbaar schot liep GDC na een kwartier tot 0-2 uit. Wegens een overtreding tegen de vaak goed opkomende Jacco de Leeuw kreeg MVV'58 na een half uur een penalty, die door captain Morris van den Brink werd benut: 1-2.

Drie minuten voor de rust liep GDC echter via een kopbal al weer tot 1-3 weg na een schrijnend zwak optreden in de Meterense defensie na een snel genomen vrije trap. Na de thee probeerde MVV'58 nog wat terug te doen maar na het neerleggen van een doorgebroken speler moest middenvelder Dominic Comerford met een directe rode kaart uit het veld. Met tien man kwam MVV'58 twintig minuten na de pauze met 1-4 achter en toen was alles natuurlijk beslist.

GDC drukte MVV'58 gedecideerd op de feiten en won volkomen verdiend. In Sprang Capelle zal MVV'58 tegen NEO'25 komende zaterdag tot herstel moeten komen.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup