Logo regio-voetbal.nl
Foto:Kontakt Mediapartners

HSSC-trainer Van Steenis ziet progressie ondanks nederlaag

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

OUD-ALBLAS • Tevreden gezichten van beide trainers na afloop van het bekerduel. Maarten van Gastelen van De Alblas had de meeste lol na de 3-0 zege.


“Ik kan niet anders dan tevreden zijn. We hebben niks weggegeven en zeer dominant gespeeld. Ook na rust bleven we, met een 2-0 stand halverwege, gas geven. Volledig passend in de goede voorbereiding, die we hebben gehad. Het gevoel is goed, we zijn klaar voor de start van de competitie tegen Dilettant.”

Bij de gastheer heetten Youri Groenendijk en Richard van den Berg voor rust en Jari Zijderveld na de thee de doelpuntenmakers.

Verliezend coach Marcel van Steenis was ook een tevreden man. “Misschien wel onze beste eerste helft van de voorbereiding. We kenden een goede start, waarin in mijn ogen een zuiver doelpunt van Lucas van Dam werd afgevlagd. Die voorsprong had ons kunnen helpen.”

Schouder
De Alblas kwam wel op voorsprong, die tien minuten voor de helftwisseling werd vergroot. “Terwijl wij kansen op de gelijkmaker lieten liggen. Jammer, De Alblas maakte ze wel”, sipte Van Steenis, die in de tweede helft de van een schouderblessure weer herstelde Jari Aantjes liet opdraven. “Tien weken geleden tegen Schelluinen ging zijn schouder uit de kom. Vandaag ging hij goed de duels aan, ook nadat een keer op die schouder was gevallen. Dit geeft vertrouwen naar volgende week als we tegen ONI beginnen, om een week later Everstein te ontvangen.”

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup