Logo regio-voetbal.nl
Foto: Peter Verbeek

Brederodes veegt vloer aan met Kockengen

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

VIANEN • Vorig seizoen opende Brederodes met een 6-0 zege tegen Kockengen. Tegen dezelfde tegenstander deden de groengelen er nu nog een schepje bovenop: 8-0.


Het eenzijdige duel was in feite al binnen tien minuten beslist. Een minuut nadat Dylan Warmenhoven de score uit een vrije trap had geopend maakte Robin Kuijer er op aangeven van Mike de Groot 2-0 van. Kockengen verscheen wel regelmatig op de Viaanse helft, maar kon niets uitrichten tegen de solide defensie. 

Nadat De Groot binnen de lijnen was gevloerd schoot Marcel Peters de pingel onberispelijk binnen: 3-0. Brederodes liet nog enkele goede kansen aan zich voorbij gaan, maar na een doelpunt in eigen doel en een van De Groot gingen de ploegen bij 5-0 aan de thee.

Gretig
Na rust had Kockengen helemaal niets meer in te brengen tegen een nog steeds gretig en in hoog tempo voetballend Brederodes. Op het kwartier maakte Joey Balk het halve dozijn vol met een prachtig schot uit de tweede lijn: 6-0. Peters benutte even later zijn tweede strafschop, terwijl Bowan de Bruin zijn team kort voor tijd naar 8-0 kopte.

Peter Verbeek

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup