Teleurstellend 2-2 gelijkspel voor GVV

Wedstrijdverslagen 928 keer gelezen

GELDERMALSEN • GVV kwam zaterdag in Den Bosch tegen het zwakke OSC’45 niet verder dan een teleurstellend 2-2 gelijkspel. Nick van Arkel moest voor GVV zelfs tot twee keer toe een achterstand wegwerken.

Trainer Freek Wittenrood had zijn ploeg nog zo gewaarschuwd om na drie keer niet weer een valse start in een wedstrijd te maken, maar toch begon GVV opnieuw te slap. Al na acht minuten leidde dat tot een 1-0 achterstand. Spelend zonder captain Danny Hak, de broers Dennis en William van Doorn en Erwin Meering kwam GVV pas vijf minuten na rust langszij. Op aangeven van Danny van Doesburg zorgde gelegenheidsspits Nick van Arkel voor die 1-1 gelijkmaker.

GVV werd toen sterker maar kwam halfweg de tweede helft door een wat verdwaalde bal met 2-1 toch weer achter.

Na het met een fikse knieblessure uitvallen van Rick van Tussenbroek waren de wissels op en moest GVV zelfs met tien man proberen om althans nog een punt te redden. Dat lukte vijf minuten voor tijd nog net doordat Nick van Arkel weer na inleidend werk van Danny van Doesburg met een schuiver voor die late 2-2 zorgde.

GVV maakt nog steeds kans op de perspectiefrijke derde of vierde plaats in de vierde klasse F maar de ploeg uit Geldermalsen is nu wel wat teruggevallen en zal komende zaterdag in Oss tegen Margriet heel wat beter moeten presteren dan zaterdag in de Bossche wijk Orthen het geval was.