Ongelukkige nederlaag HSSC’61 tegen DVSU

Wedstrijdverslagen 550 keer gelezen

HEI-EN BOEICOP • HSSC’61 heeft in eigen huis onnodig verloren van DVSU. De thuisploeg was beter dan de bezoekers uit Utrecht en kreeg volop kansen, maar verloor met 2-3.

Het eerste kwartier ging gelijk op, maar toen stond het plots 0-1. Twee minuten later maakte Menno de Keijzer echter alweer gelijk. Owyn van Vuren miste vervolgens een opgelegde kans, waarna DVSU twee minuten later wel toesloeg: 1-2.

Na de rust was de thuisploeg duidelijk de betere en creëerde het genoeg kansen. Remon van Soest wist echter slechts één van zijn in totaal vier kansen te benutten en Koen Looy raakte de lat. Uiteindelijk kreeg HSSC zelfs nog de deksel op de neus doordat de bezoekers een onterecht gegeven vrije trap binnenschoten.

“We zitten op zijn zachtst gezegd niet in onze meeste gelukkige periode. We hadden het middenveld vandaag wat versterkt en dat pakte aardig uit. Qua spel kunnen we onszelf weinig verwijten. De komende weken moeten we weer punten gaan pakken.”