Afbeelding
ingezonden mededeling

Naar voetbal? Zo neem je niet meer mee dan nodig!

Nieuws 905 keer gelezen

Sjouwen heb je geen in toch? Tenminste niet op je vrije middag of avond. Dus hoe minder je meeneemt, hoe minder je hoeft te sjouwen, je kunt verliezen en hoe minder er naar je gekeken wordt. Mag je eindelijk weer naar die voetbalwedstrijd? Dan heb je aan een telefoon en hooguit je portemonnee of je pasje genoeg toch? 

Hoe minder je mee te nemen hebt hoe makkelijker. Toch moeten die portemonnee of pasjeshouder en je telefoon natuurlijk wel ergens blijven. Bewust en slim kiezen, is dus belangrijk. Daarom de handigste items voor jou op een rijtje. 

Geld of je pasje? 
Bij het kiezen tussen een portemonnee en een pasjeshouder gaat het niet altijd om praktisch maar ook een gevoel. Voel jij je gewoon veiliger als je ook wat contact geld op zak hebt? Of ben je het type dat aan één bankpasje gewoon genoeg heeft? Gelukkig zijn er ook diverse combinaties te koop. Handzame portemonnees met slimme vakjes voor je pasjes (dus ook je creditcard, rijbewijs en ID card) of kleine cardhouders waar je net wat meer in kunt opbergen dan alleen dat ene pasje. 

Heb je echt aan een paar pasjes genoeg? Dan hoef je niet verder te lezen of verder te zoeken. Want dan is de Burkely Croco Cody CC Holder in het mooie cognac jouw item. Simpel en eenvoudig maar wel heel design. En nog goedkoop ook. Ben je meer een black guy? Dan is de Ted Baker Quilted CC Holder jouw perfecte partner in crime. 

Ietsje meer graag…
Wil je net wat meer kwijt dan is er de pasjeshouder van Calvin Klein. In de Rail cardholder passen namelijk zes pasjes maar er is ook ruimte voor wat briefgeld, bonnetjes en zelfs voor visitekaartjes. Heb je meer pasjes (tankpas, fitnesspas, kortingspassen etc.) dan passen er in Old West CC-Holder van Micmagbags maar liefst elf pasjes. Dat moet genoeg zijn toch? Ook fijn is dat deze cardholder een RFID-bescherming heeft waardoor je pasjes niet zomaar gescand kunnen worden. Wel zo veilig. 

Telefoontasjes?
Betaal jij met je telefoon? Dan hoef je misschien niet eens pasjes mee? Toch wil je dan vaak wel je ook sleutels kwijt en niet altijd is alles in je zakken stoppen zo’n fijn idee. Daarom zijn de nieuwe telefoontasjes razend populair aan het worden. Ze hangen een beetje overal tussenin maar zijn juist daardoor super praktisch. In een telefoontasje kun je uiteraard je telefoon kwijt maar vaak is er ook nog wat ruimte of speciale opbergvakjes voor pasjes, oortjes en/of je sleutels en mondkapje. Heel handig dus. 

Ze zijn er in verschillende varianten. De elegante Mösz Phonebags is misschien wat meer lady like. Maar dat ligt er ook aan welke je kiest want je hebt de keuze uit de variaties Croco, Saffiano of Quilted en ook nog eens de keuze uit meerdere kleuren. 

Daarnaast zijn er uiteraard ook de wat sportievere telefoontasjes van merken zoals Rains. De Rains Buckle Money Pouch is er een goed voorbeeld van. Niet alleen handig voor evenementen als een voetbalwedstrijd maar ook heel handig om mee te nemen als je gaat hardlopen of fietsen bijvoorbeeld. Of even de hond uitlaten. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden