Logo regio-voetbal.nl
• Haaften - Sparta (2-2).
• Haaften - Sparta (2-2). (Foto: Wim de Bruijne)

Haaften moet het doen met een punt tegen Sparta’30

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

HAAFTEN • Haaften-trainer Bart Fransen zeer te spreken over het spel dat zijn ploeg tegen Sparta'30 liet zien, maar zag dat zijn ploeg er slechts een punt aan overhield: 2-2.

"We hebben een goede wedstrijd gespeeld. Ik vond dat we de winst wel verdienden", zei Fransen. "Maar je krijgt niet altijd wat je verdient."

Haaften moest twee keer een achterstand ongedaan maken. "Sparta'30 maakte optimaal gebruik van hun mogelijkheden. Maar ik ben wel blij dat wij twee keer terug konden komen", zei Fransen.

Na de 0-1 tekende Mats van Velzen voor de 1-1. Tussendoor kreeg Haaften nog wel een tik te verwerken toen Johnnie Noorthoek na een stevige tackle geblesseerd uitviel. De gasten kwamen nog een tweede keer op voorsprong, maar ook die werd door de thuisploeg weg gepoetst. Thijmen Gerringa maakte de 2-2.

Danny Verwolf was met een kopbal nog dichtbij de winnende treffer, maar de doelman van Sparta'30 had een prima redding in huis.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel