Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Haastrecht overtuigt ondanks winst niet tegen Cabauw

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

Haastrecht boekte een benauwde 2-3 uitzege tegen Cabauw. In de derby met veel strijd begon Haastrecht goed, maar het schortte aan de afwerking.


De thuisclub nam verrassend de leiding door Friso Nagel. Nog voor rust draaide Haastrecht de rollen om. Bjorn van Leeuwen scoorde vanaf elf meter de gelijkmaker en Thijmen Raateland bepaalde de ruststand op 1-2. In de tweede helft verzuimde Haastrecht de marge te vergroten.

,,Na goed doorzetten van Tom Schaars kwamen we langszij via Friso Nagel," meldde Cabauw-trainer Ricky Erkelens, ,,en dan hoop je een puntje te stelen in dit duel, want Haastrecht was gewoon beter." Zover lieten de gasten het niet komen. Jason Wolff scoorde vijf minuten voor tijd de winnende treffer.

,,De uitstekende wedstrijd van vorige week tegen Bergambacht konden we geen goed vervolg geven," aldus Haastrecht-trainer Marco Versloot. ,,Dat baart mij zorgen. De vrouwelijke arbiter leidde de wedstrijd bekwaam. Alleen in buitenspelsituaties die voor ons regelmatig nadelig uitvielen, ging ze te vaak af op het oordeel van de Cabauwse vlagger."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup