• GDC - MVV'58
• GDC - MVV'58 Foto: Eric Schröder

MVV’58 met 6-1 kansloos onderuit bij GDC

Wedstrijdverslagen 1.196 keer gelezen

METEREN – MVV’58 verloor in Eethen zaterdag ook zijn derde competitiematch. Na een kansloze 6-1 nederlaag tegen het ongeslagen GDC is MVV’58 nu hekkensluiter in de derde klasse D. Snel herstel zal lastig zijn, want komende zaterdag komt het ook nog ongeslagen NEO’25 naar Meteren toe.

Wegens een schouderblessure waar hij anderhalf jaar geleden ook al last van heeft gehad moet MVV’58 het een aantal weken zonder aanvoerder en topscorer Morris van den Brink stellen. Net als vorig seizoen is MVV’58 bovendien defensief erg kwetsbaar en ontbreekt nu ook nog een duidelijke leider in het team. 

Trainer Robin Berendsen is dan ook niet zo optimistisch: “ Met dit spel zijn we nu niet goed genoeg voor de derde klasse. We moeten ook veel meedogenlozer gaan verdedigen met een betere organisatie”.


Vroege penalty
In Eethen kwam MVV’58 zaterdag al erg vroeg met 1-0 achter. Silivio Lafranceschina veroorzaakte al snel een penalty, waaruit Jamie Youell meteen de score opende: 1-0. Na tien minuten liep GDC bij een snelle uitbraak via Tom van Rijswijk al tot 2-0 uit. Even na halfweg de eerste helft greep Meterens defensie weer niet afdoende in en schoot Jelle Bouman de 3-0 binnen.

 Verdediger Silvio Lanfraceschina zat dicht tegen zijn tweede gele kaart aan en werd door Cas Wilpstra vervangen. MVV’58 herstelde zich en uit een voorzet van Robin Jager vanaf rechts bracht Twan de Kock met zijn 3-1 de hoop terug. Door uitglijden van Robin Jager ging een tweede Meterense kans teniet. Vlak voor de rust reageerde MVV’58 weer niet volwassen op een betwiste spelsituatie en Erik den Ouden profiteerde meteen door bij de tegenstoot 4-1 te scoren. 


Blessure
De verbale ontploffing van hun trainer tijdens de pauze had MVV’58 kennelijk nog steeds niet wakker geschud want direct na de hervatting kon Erik den Ouden er al 5-1 van maken. MVV’58 had in de tweede helft nergens meer recht op en twintig minuten voor tijd kon Erik den Ouden met zijn derde treffer zelfs voor de 6-1 eindstand zorgen.

MVV’58 besloot de eenzijdige partij zelfs met tien man omdat de jonge invaller Maarten Wammes zwaar geblesseerd moest uitvallen en de gasten hun drie wissels al hadden verbruikt. Al na drie wedstrijden staan alle seinen in Meteren nu op rood. 

• GDC - MVV'58
• GDC - MVV'58
• GDC - MVV'58
• GDC - MVV'58
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Laatste nieuws

Afbeelding
Remon Steenbruggen mist na rode kaart de derby tegen buurman ASH 48 minuten geleden
Logo
Afbeelding
Uitdagingen genoeg voor De Zwerver-trainer Bart van Muyen: 'Het komt echt wel goed' 5 uur geleden
Logo
Afbeelding
MVV'58 groeit uit zijn voegen en werkt aan nieuwe accommodatie 3 okt., 07:15
Logo
Afbeelding
DCV-clubscheidsrechter Harvy de Bruijn: op naar de 1.000 2 okt., 12:00
Logo
Afbeelding
Hedel verliest in laatste minuut van Ophemert in doelpuntenfestijn: 4-5 1 okt., 18:58
Afbeelding
Marten Boverhof om gezondheidsredenen per direct geen trainer meer van GJS 1 okt., 07:54