Eigen doelpunt in slotfase bezorgt BZC'14 flinke kater | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
TSVV Merlijn - BZC'14 (3-2).
TSVV Merlijn - BZC'14 (3-2). (Foto: Michel Haubrich)

Eigen doelpunt in slotfase bezorgt BZC'14 flinke kater

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

BRAKEL/ZUILICHEM – Het begint een repeterend verhaal te worden bij BZC'14; de late doelpunten die de fusieclub tegen krijgt. Zaterdag was het op bezoek bij Merlijn weer hetzelfde liedje, met een 3-2 nederlaag tot gevolg.


Dankzij een doelpunt van Max van Zanten kwam BZC'14 zaterdag na 25 minuten op een 0-1 voorsprong. Diezelfde Van Zanten zorgde vlak na rust ook voor de 0-2. Daarmee leek BZC'14 op rozen te zitten, maar niets bleek minder waar. De thuisploeg deed met de 1-2 iets terug en kwam met nog twintig minuten te spelen zelfs op gelijke hoogte. In de absolute slotfase werd de wedstrijd ook nog in het voordeel van de Tilburgers beslist, door een eigen doelpunt van BZC'14-verdediger Jarno Kraaij. Daardoor keerde de fusieclub zonder punten, maar met een flinke kater huiswaarts.

Zo herhaalde Merlijn het trucje dat het in de eerste speelronde ook al tegen GVV'63 uithaalde. Ook toen hadden de bezoekers een voorsprong van twee doelpunten, maar trokken de Tilburgers alsnog aan het langste eind.

Zuur
Het is ook niet de eerste keer dat BZC'14 in de slotfase een resultaat verspeelt, weet trainer Hans de Jong: "Het is gewoon echt pech, iedere keer dat soort doelpunten in de laatste minuut nog tegen krijgen. We roepen het over onszelf af. Al kun je aan een eigen doelpunt natuurlijk niks doen. Dat doet Jarno ook niet expres. Kan gebeuren, maar het is wel zuur", aldus De Jong, die hoge verwachtingen heeft van de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft, thuis tegen koploper BLC.

 "We moeten dit even rechttrekken en dat kan volgende week. Ik weet dat we een ploeg hebben die van BLC kan winnen, al moeten we daar wel keihard voor gaan werken. Ik heb er veel vertrouwen in. Als we met zestien punten de winterstop in gaan, is dat hartstikke goed voor ons doen. Volgende week winnen, dan ben ik tevreden."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup