Foto: Kontakt Mediapartners

Elmer de Vries schiet Unitas naar winst tegen Baronie

18 jul, 10:53 Wedstrijdverslagen 1.158 keer gelezen

BREDA • Zondagderdedivisionist Unitas is de voorbereiding op het nieuwe seizoen gestart met een 0-1 overwinning op Baronie.

Unitas was bepaald nog niet compleet, maar maakte er ondanks de tropische temperaturen een verdienstelijke wedstrijd van. Al na vijf minuten stond de eindstand op het bord. Elmer de Vries rondde een combinatie tussen Thomas Schalekamp en Robert Mutzers scherp af.

De Gorinchemse ploeg liet in het verdere verloop zien voetballende intenties te hebben en over razendsnelle, handige aanvallers te beschikken. “Het was al met al een nuttige oefenwedstrijd”, concludeerde trainer Hans de Jong.

Komende zaterdag om 14:00 uur oefent Unitas op Molenvliet tegen tweededivisionist Excelsior Maassluis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie